Chciałbym kupić sobie jakis głośnik zewnętrzny do mojego walkmana obecnie używam w995 i póki co mi planuje zmiany, ale chciałbym, aby głośnik pasował nie tylko do se, czyli zeby nie byl tylko na FP. Rozglądalem się za bezprzewodowym głośnikiem mbs-100. Po przeczytaniu recenzji na forum bardzo mi się spodobał no i jest oczywiscie uniwersalny. Jednak jestem otwarty na nowe propozycje. Cena do jakiej szukam to ok.80zl. Może byc trochę wiecej, może byc mniej :)czekam na wszystkie propozycje
Głośnik zewnętrzny
Started by marmal215, Jan 01 2012 13:08
4 replies to this topic
#1 OFFLINE
Posted 01 January 2012 - 13:08
DENON DJ
#2 OFFLINE
Posted 01 January 2012 - 14:12
sprawdz sobie : Sony Ericsson MS500 , SONY ERICSSON MS450 - Przewodowe
a jesli bezprzewodowy to ten Sony Ericsson MBS-100 jest idealny
a jesli bezprzewodowy to ten Sony Ericsson MBS-100 jest idealny
Jakies tam ->Nokia e52 -> Xperia x10 mini pro -> Iphone 3gs -> Samsung Galaxy S -> Xperia Arc -> Iphone 4 White 16GB
#3 OFFLINE
Posted 01 January 2012 - 14:47
MS450 fajne, ale oferowane w dwóch cenach: 30zł i 85zł, czyli myślę, że te pierwsze podróby.
MS500 też niczego sobie, niby przeznaczony na zewnątrz. Nawet lepiej
Tylko ciekaw jestem jak one grają, bo szkoda tak w ciemno kupować...
Zobaczyłem na stronie SE, głośniki MBS200 a szczególnie MBS-400. Fajne sprzęty, ale w sklepie SE ich nie ma, na allegro też nie. A jakby się pojawiły to myślę, że byłyby drogie....
Chyba poważnie nad MBS100 się rozejrzę...
MS500 też niczego sobie, niby przeznaczony na zewnątrz. Nawet lepiej
Tylko ciekaw jestem jak one grają, bo szkoda tak w ciemno kupować...
Zobaczyłem na stronie SE, głośniki MBS200 a szczególnie MBS-400. Fajne sprzęty, ale w sklepie SE ich nie ma, na allegro też nie. A jakby się pojawiły to myślę, że byłyby drogie....
Chyba poważnie nad MBS100 się rozejrzę...
DENON DJ
#4 OFFLINE
Posted 02 January 2012 - 12:14
Polecam zakup MBS-100, według mnie najciekawsza propozycja. Na allegro zdarzały się mbs-200, ceny około 80-90zł.
Co do MS500, jest to odpowiednik MAS-100 tylko że na BT Dodatkowo nie można go ładować, np zwykłą ładowarką do SE, zasilany jest paluszkami. Jest to mały, wygodny przenośny głośnik - jeśli taki potrzebujesz, to kupuj.
MBS-100 ma wbudowany akumulator, co według mnie jest dużym plusem.
Jak głośniczki grają ? Tutaj trochę pomoże YT
Co do MS500, jest to odpowiednik MAS-100 tylko że na BT Dodatkowo nie można go ładować, np zwykłą ładowarką do SE, zasilany jest paluszkami. Jest to mały, wygodny przenośny głośnik - jeśli taki potrzebujesz, to kupuj.
MBS-100 ma wbudowany akumulator, co według mnie jest dużym plusem.
Jak głośniczki grają ? Tutaj trochę pomoże YT
#5 OFFLINE
Posted 02 January 2012 - 12:46
Powiem tak. Na razie rezygnuje z zakupu. Kupię może za 3-4 tyg, bo teraz zamówiłem kontroler midi za 400 wiec na razie kasy nie ma. Proszę moderatorow o tymczasowe zamknięcie, ponieważ korzystam z telefonu a w nim nie mam narzędzi moderatora. Za jakis czas sam otworze, chociaz myślę że kupię te bluetooth mbs100
DENON DJ