Problem z softem?
Started by marmal215, Dec 03 2011 19:19
5 replies to this topic
#1 OFFLINE
Posted 03 December 2011 - 19:19
Mam okazję nabyć SE K550i. Telefon normalnie się włącza, ale tylko do momentu wyboru trybu (normalny/samolotowy). Dalej nie da się przejść. Żadnej reakcji na klawisze. Czy możliwe że to wina softu? Czy bardziej płyta główna itp.?
DENON DJ
#2 OFFLINE
Posted 03 December 2011 - 19:55
Pokaż log z identify z setoola. Sprawdź czy karta sim jest poprawnie włożona. Flashowałeś go?
Serwis Sony Ericsson Online | Online Sony Ericsson Service
Więcej informacji, Cennik | More information, Price list GG: 1793684 Skype: gen.jurij
#3 OFFLINE
#4 OFFLINE
Posted 03 December 2011 - 21:53
Owszem, telefon mogę dopiero nabyć bardzo tanio. Jednak mam takich kilka na oku, a jak trochę o tym czytam to się wydaje to dość powszechnym problemem. Wiele razy spotykam się właśnie z czymś takim, więc ciężko mi uwierzyć, że to wina klawiatury, chyba że jakoś dziwnie przymocowana w tym model
PS. Czy winę softu można odrzucić?
PS. Czy winę softu można odrzucić?
DENON DJ
#5 OFFLINE
Posted 03 December 2011 - 22:01
Wiele razy spotykam się właśnie z czymś takim, więc ciężko mi uwierzyć, że to wina klawiatury
Nigdy nie ma sie 100% pewnosci. Podzespoły czesto sie psuja, koledze w k550i tez klawa sie zepsuła. Tak jak zylo z taśma, tak e52 z prockami, kazda firma może popełnic jakiś bład i w telefonach czesto bedzie ulegało uszkodzeniom te same podzespoły.
Chcesz tanio k550 prosze: 25zl i brak baterii, tylko wypytaj czy działa.
#6 OFFLINE
Posted 03 December 2011 - 22:44
Właśnie o to chodzi, że szukam uszkodzonych :]
DENON DJ