SE Vivaz
SE W995
Nokia E75
Nokia 5800
Nokia C6
Nokia C5-03
Kto ma któryś z wymienionych modeli, miał z nim styczność lub może się jakkolwiek o tym telefonie wypowiedzieć, proszę odpowiadać

Pozdrawiam!
Posted 17 November 2011 - 01:37
Posted 17 November 2011 - 02:34
Serwis Sony Ericsson Online | Online Sony Ericsson Service
Więcej informacji, Cennik | More information, Price list GG: 1793684 Private Message: Jurij
Posted 17 November 2011 - 11:15
Posted 17 November 2011 - 11:56
Tych Nokii bym nie kupił, bo to już nie ta Nokia co kiedyś.
Edited by mikey, 17 November 2011 - 11:57.
Posted 17 November 2011 - 12:46
Posted 19 November 2011 - 19:52
Ja Ci np. mogę napisać, że z W995 jestem bardzo zadowolony (poza Fastportem
) i mogę Ci polecić ten model z czystym sumieniem. Spokojnie na nim przeglądam coś w sieci jak na szybko coś potrzebuję a i zdarzy się, że wykorzystam, go w pracy jako skaner dokumentów wysyłąjąc je później mailem.
Jeśli chodzi o E75 to sam kiedyś chciałem ten model (przywiązanie do SE jednak bierze górę), jednak kolega z Playa (który sam go chciał), później mi go jednak odradzał, dlaczego już nie pamiętam, ale najlepiej jak gdzieś poszukasz opinie o nim.
O 5730 mogę coś napisać, bo parę dni testowałem dla siebie bliźniaczy model bez klawiatury QWERTY (zapomniałem oznaczenia). Jak dla mnie wygląd OK, system ok, ale jakość wykonania mnie zraziła, tanie trzeszczące plastiki.
Dlatego w sumie wybrałem W995 którego mam już ponad rok i jestem z niego zadowolony a aluminiowa, srebrna obudowa robi swojeNo i to przywiązanie do marki
Ale to moje subiektywne odczucia które jeśli pomogą to dobrze
Jednak jeszcze skomentuję:
I tutaj się muszę zgodzić.
W995 - rewelacyjny telefon muzyczny, gra kapitalnie. Aparat tez jest dosc dobry. Zaleta tego telefonu jest duzy LCD (2,6") oraz klawisze numeryczne (sms pisze sie bosko). Mini jack tez jest ciekawym udogodnieniem w tym modelu. Ja swoj fastport zalałem klejem wiec o jego zywotność jestem spokojny
.
Plusy:
- LCD
- glosniki
- Wifi
- aparat 8,1mpx
- mini jack
- klawisze numeryczne
- klawisze walkmana
- szybka praca telefonu
Minusy:
- brak xenona
- brak systemu
- cena
Edited by Leito07, 19 November 2011 - 19:55.
Posted 19 November 2011 - 20:18
Serwis Sony Ericsson Online | Online Sony Ericsson Service
Więcej informacji, Cennik | More information, Price list GG: 1793684 Private Message: Jurij