[Rozwiązany] Klawisze skrótów
Started by faflak, Nov 10 2011 20:51
7 replies to this topic
#1 OFFLINE
Posted 10 November 2011 - 20:51
witam wlasnie skonczylem zabawe z w715 wrzucilem seusem soft z vodafona i zabralem sie za kilka modow ku mojemu zdziwieniu po odpaleniu fona nie moge zmienic skrutow na klawiszu nawigacyjnym tzn. klawisz w ^ gore uslugi lokalizacyjne a w > prawo jakby pusty pozostale dwa sa ok moze ktos podpowie co zrobilem nie tak -usunelem ? bo nie chce mi robic wszystkiego od nowa dodam ze na polskim sofcie bylo ok i poprzednia moja w715 stka tez byla na wodafonie i skróty moglem zmieniac
Mikołaj: Poprawiłem tytuł tematu... Pozdrawiam.
Mikołaj: Poprawiłem tytuł tematu... Pozdrawiam.
#2 OFFLINE
Posted 10 November 2011 - 21:12
Jakby co to "skróty", a nie "skruty", ale to szczegół.
Pierwszy raz się spotykam z czymś takim
Wejdź w skróty tam w opcjach/ogólne i np na skrócie w górę daj "c".
Powinien się skasować. Jak się skasuje to zrób tak z innymi i dodaj swoje.
Pierwszy raz się spotykam z czymś takim
Wejdź w skróty tam w opcjach/ogólne i np na skrócie w górę daj "c".
Powinien się skasować. Jak się skasuje to zrób tak z innymi i dodaj swoje.
#3 OFFLINE
Posted 10 November 2011 - 21:22
Przecież napisal ze nie moze zmienic.
W995 forever
#4 OFFLINE
Posted 10 November 2011 - 21:24
a usunąć? może najpierw trzeba usunąć, a potem ustawić...może wgraj czysty custom, choć nie wiem czy to pomoże,..
#5 OFFLINE
Posted 10 November 2011 - 21:48
te dwa klawisze jakos tak sie bledziej podswietlaja sa nie do zmienienia ani usuniecia jakie pliki za nie odpowiadaja ? jak tego nie ogarne to zaraz laduje stary sofcik R1GA030... i jakies ciekawe IC...najdziwniejsze ze w poprzednich fonach bylo ok pojawia sie komunikat
'' ten skrot jest wstepnie zdefiniowany i nie podlega edycji''
'' ten skrot jest wstepnie zdefiniowany i nie podlega edycji''
Edited by faflak, 10 November 2011 - 22:25.
#6 OFFLINE
Posted 11 November 2011 - 10:52
A po co Ci soft operatora? Zobacz na dział W995 na moją galerię. Tam są ciekawe pliki, które mozesz dograć do najnowszego softa. Tamtego usuń
#7 OFFLINE
Posted 15 November 2011 - 16:47
mam czysty sofcik tylko ze starszy rozpakuje sobie soft z vodafona i bede mial to co mi sie podoba
Temat do zamkniecia Dzieki wszystkim:)
Temat do zamkniecia Dzieki wszystkim:)
#8 OFFLINE
Posted 15 November 2011 - 17:14
Problem został rozwiązany, a temat zamknięty. W razie innych problemów, proszę założyć nowy temat. Wszelkie reklamacje/uwagi /opinie/sugestie proszę zgłaszać do Redakcji SonyEricsson-World.com poprzez PW.
Serwis Sony Ericsson Online | Online Sony Ericsson Service
Więcej informacji, Cennik | More information, Price list GG: 1793684 Skype: gen.jurij