Sony Ericsson C510 został zaprezentowany w styczniu 2009 roku. Ze specyfikacją techniczną tego modelu możecie zapoznać się zaglądając do naszej bazy telefonów:
Sony Ericsson has announced model C510 on January 2009. You can look into our Sony Ericsson Database and familiarize with technical specification of: . You can also discuss about technical specification of C510 in that topic
Sony Ericsson C510 ??????????? ? ?????? 2009 ????. ? ??????????? ????????????? ???? ?????? ?? ?????? ????????????? ?????????? ? ???? ???? ?????????: . ? ???? ?????? ?? ?????? ????? ?????????? ? ?????????? ??????????? C510
. W tym temacie możecie także podyskutować o parametrach technicznych C510 Sony Ericsson C510 - Specyfikacja | Technical Specification | ??????????? ????????????
Started by Jurij, Aug 21 2011 03:51
2 replies to this topic
#1 OFFLINE
Posted 21 August 2011 - 03:51
Serwis Sony Ericsson Online | Online Sony Ericsson Service
Więcej informacji, Cennik | More information, Price list GG: 1793684 Skype: gen.jurij
#2 OFFLINE
Posted 01 September 2011 - 11:36
Miałem przyjemność być posiadaczem C510 przez niemal rok, skończył wyprany 1 Stycznia Byłem z niego bardzo zadowolony, dzięki niemu przekonałem się do marki Sony Ericsson. Tęsknie za nim tym bardziej, że miałem po nim Samsunga Wave 533, który moim zdaniem jest całkowitą porażką.
C510 mimo, że nie posiada Wi-fi, jest funkcjonalny, przejrzysty, i łatwy w obsłudze, ponadto po wgraniu odpowiednich paczek staje się bardzo głośny. Polecam!
C510 mimo, że nie posiada Wi-fi, jest funkcjonalny, przejrzysty, i łatwy w obsłudze, ponadto po wgraniu odpowiednich paczek staje się bardzo głośny. Polecam!
#3 OFFLINE
Posted 04 November 2011 - 18:50
mi osobiscie nie przypadl do gustu jakis taki lekko zamulony nawet w910 szybciej smigaja ale ogolnie bardzo elegancki i fajne foto robi jak na 3.2 moze jestem malo obiektywny bo poorostu kocham slidery...