Prototyp nowej Xperii?
#1 OFFLINE
Posted 16 October 2011 - 14:05
Jak myślicie, następczyni nowej Xperii mini pro? Czy tylko prototyp obecnej? Jak dla mnie nie przebija wdziękiem i urodą nowej białej Xperii mini pro
Serwis Sony Ericsson Online | Online Sony Ericsson Service
Więcej informacji, Cennik | More information, Price list GG: 1793684 Skype: gen.jurij
#2 OFFLINE
#3 OFFLINE
Posted 16 October 2011 - 15:06
mi podobny jest do w8, może w8 mini pro?
W8 wygląda tak:
Więc gdzie ty tu widzisz podobieństwo? Podobny jest raczej mix walkman:
Ale i tak różnice w wyglądzie są znaczące. Inny rozstaw klawiszy, inny design przodu...
Więcej informacji, Cennik | More information, Price list GG: 1793684 Skype: gen.jurij
#4 OFFLINE
#5 OFFLINE
Posted 16 October 2011 - 18:33
Skoro człowiek człowiekowi wilkiem to czy zombie zombie zombie?
#6 OFFLINE
Posted 16 October 2011 - 19:08
#7 OFFLINE
Posted 16 October 2011 - 19:22
Wiesz, odróżnić jest łatwo. Zwłaszcza część głośnika od rozmów, układ klawiatury się wyróżnia. No i to chyba jedyna Xperia która ma obwódkę wokół aparatu, a nie sam plastik jak to do tej pory było. Ale co prawda to prawda, designerzy się nie wysilają, wszystkie wynalazki iBerta Nortberga są do siebie podobne - jak zresztą iphone'y, samsungi itd.po przejściu SE na "dotykowce" wszystkie telefony są do siebie podobne- obłe i miałkie. wolałem design bardziej kanciasty, choćby k750. poza tym jak wy poznajecie który do który? oprócz liczby klawiszy na przednim panelu prawie niczym się nie różnią
#8 OFFLINE
Posted 16 October 2011 - 20:15