Poszukuje nawigacji z w/w opcją, ponieważ te zainstalowane w neo jej nie maja albo ja nie potrafie jej znalezc Chodzi mi o to ze np. jestem w jakimś miejscu (dobre miejsce do łowienia ryb, fajne miejsce na ognisko, wygodna miejscówka na spożycie piwa w plenerze itd itp) i chciałbym je zaznaczyć na mapie żebym mógł do niego łatwo trafić z powrotem. Mógłby mi ktoś polecić jakąś dobrą nawigacje (pieszą) która ma taką opcję? Lub poradzić jak w standardowych można taki "manewr" przeprowadzic?
Nawigacja z opcją zapisu własnych punktów lokalizacji
Started by
Deleted 4
, Oct 11 2011 03:39
3 replies to this topic
#1 OFFLINE
Posted 11 October 2011 - 03:39
"Jak mam do wyboru telewizor Manta, Samsung z pikselami wielkości kleksa i Sony Bravia, to sprawa oczywista że biorę Sony." -...Lem też pisał o kosmosie
#2 OFFLINE
Posted 11 October 2011 - 09:46
Garmin, dla pieszego ta nawigacja jest super. Nawet gdy jade rowerem sprawdza sie kapitalnie. Na mapie zaznaczasz wlasne punkty POI. Uzytkuje ja na UQI3 i jestem zadowolony z tej nawigacji. Mysle ze na androida tez taka znajdziesz
Lub , słyszałem ze jedt bardzo dobra.
Lub , słyszałem ze jedt bardzo dobra.
W995 forever
#3 OFFLINE
Posted 14 October 2011 - 22:32
Podziekował Nie mogłem znaleźć odpowiednika garmina na androida, ale wypróbuję tą iGoMyWay
"Jak mam do wyboru telewizor Manta, Samsung z pikselami wielkości kleksa i Sony Bravia, to sprawa oczywista że biorę Sony." -...Lem też pisał o kosmosie
#4 OFFLINE
Posted 31 March 2012 - 21:26
Odświeżam temat.
Niestety nie znalazłem aplikacji dla androida z możliwością dowolnego dodawania wlasnych punktów nawigacyjnych, oraz późniejszą ich bezproblemową obsługą. Nie interesują mnie zajmujące po gigabajt molochy ani inne pirackie cuda. W aplikacji "Moje Trasy" od Google jest fajna opcja dodawania takich znaczników ale ten program nie potrafi ich wyświetlić wszystkich na raz albo ja nie potrafie tego zrobić Czy może jednak ktoś wie jak to zrobić lub zna jakąś fajną apke do rejestracji wedrówek/tras, która ma możliwość dodawania wlasnych znaczników (super jakby była możliwość opisania takiego znacznika i dodania poglądowej fotki) oraz jest darmowa i nie waży po kilkaset mega?
Niestety nie znalazłem aplikacji dla androida z możliwością dowolnego dodawania wlasnych punktów nawigacyjnych, oraz późniejszą ich bezproblemową obsługą. Nie interesują mnie zajmujące po gigabajt molochy ani inne pirackie cuda. W aplikacji "Moje Trasy" od Google jest fajna opcja dodawania takich znaczników ale ten program nie potrafi ich wyświetlić wszystkich na raz albo ja nie potrafie tego zrobić Czy może jednak ktoś wie jak to zrobić lub zna jakąś fajną apke do rejestracji wedrówek/tras, która ma możliwość dodawania wlasnych znaczników (super jakby była możliwość opisania takiego znacznika i dodania poglądowej fotki) oraz jest darmowa i nie waży po kilkaset mega?