Koniec promocji "Rok waznosci konta w plusie na karte"
Started by faflak, Jun 27 2013 17:20
11 replies to this topic
#1 OFFLINE
Posted 27 June 2013 - 17:20
Dzis dostalem sms od operatora w ktorym zostalem poinformowany ze 02/07/13r promocja rok waznosci konta w taryfie plus na karte zostanie odwolana a po jej zamknieciu konto zachowa wydluzony okres waznosci
To tyle ...Pan dał Pan odebrał - nie ma nic za darmo
To tyle ...Pan dał Pan odebrał - nie ma nic za darmo
#2 OFFLINE
Posted 27 June 2013 - 19:13
Ja też dostałem tego smsa,
jak dla mnie to oznacza, że za około rok przenosimy numer do play chyba, że się pojawi coś ciekawego na rynku
jak dla mnie to oznacza, że za około rok przenosimy numer do play chyba, że się pojawi coś ciekawego na rynku
WATERPROOF
#3 OFFLINE
Posted 27 June 2013 - 19:42
albo do orange
#4 OFFLINE
Posted 27 June 2013 - 21:11
To Wy ładujecie tela/karte raz na rok? WOOW
Od E przez SE do S
#5 OFFLINE
Posted 27 June 2013 - 21:15
Czyli t-mobile nie jest aż tak chytre jak plus.
#6 OFFLINE
Posted 27 June 2013 - 21:24
Czy Wy naprawdę myślicie że coś jest za darmo? Nawet w zęby dostanie nie jest za darmo bo Wam tel/zegarek skroją i będą koszta
Każda promocja jest tak skalkulowana że my maluczcy łapiemy się na nie choć nic nie utargujemy.
Każda promocja jest tak skalkulowana że my maluczcy łapiemy się na nie choć nic nie utargujemy.
Od E przez SE do S
#7 OFFLINE
Posted 27 June 2013 - 22:09
za darmo nie ale taniej na pewno
#8 OFFLINE
Posted 27 June 2013 - 22:36
Taniej to jest iluzja w którą mamy wierzyć Co do rok ważności to nie wiem dla kogo taka promo. Chyba dla dzieci bo każdy dorosły ma jakiś dochód.
Od E przez SE do S
#9 OFFLINE
Posted 27 June 2013 - 22:49
oOo czyli zyjemy na zielonej wyspie ? nie ma bezrobotnych... wszyscy placa abonament radiowo telewizyjny i doladowuja telefony co najmniej raz w miesiacu ? Hmm raczej nie chocby dla dzieci rok waznosci konta to dobre rozwiazanie - kyos im musi to konto zasilic, mi 30pln starcza na dwa miesiace i wcale sie nie ograniczam
#10 OFFLINE
Posted 28 June 2013 - 10:22
Czyli z opcją ważności przez rok konta zostają: Play i żabojady a z racji, że Play ma korzystniejsze warunki kupę ludzi tam się przeniesie. Po ostatniej wpadce Plusa(nie pierwszej zresztą w ostatnim półroczu) z zasięgiem(bynajmniej w mojej okolicy) już około 200 ludzi złożyło wnioski o zerwaniu umowy z wcześniejszą konsultacją z UOK. Będzie Play miał znowu nowych abonentów jeszcze parę lat i te dwa molochy(Plus i żabojady) znikną z rynku
99% idiotów czyta posty z ręką na myszce... Nie zdejmuj! Teraz na to za późno!!!
#11 OFFLINE
Posted 28 June 2013 - 11:08
z zasiegiem w plusie zeczywiscie jest padaka ale puki co u mnie sami plusowcy ...
#12 OFFLINE
Posted 28 June 2013 - 15:21
Wystarczy poszukać-
Przy zmianie taryfy na Więcej do... możemy włączyć nową taryfę.
Przy zmianie taryfy na Więcej do... możemy włączyć nową taryfę.
Od E przez SE do S