witam!!!
Mam problem otóż wgrałem sobie elfa na clearbass w Yari i jak klikam na elfa to telefon go uruchamia niby ale jak wchodzę w walkmana to nie ma opcji sterowania ręcznego tak jak było w Zylo to wracam znowu w menadżer plików i go klikam znowu i wyskakuje mi komunikat: ClearBass is already working!
i tu mój problem, co robię źle że nie chce mi zadziałać ClearBass??
[Rozwiązany] Clearbass w Yari
Started by osa355, Mar 07 2013 19:03
5 replies to this topic
#1 OFFLINE
Posted 07 March 2013 - 19:03
#2 OFFLINE
Posted 07 March 2013 - 20:57
Używasz najnowszego elfa? W walkmanie jest ClearBass tyle, że nie możesz ustawić dźwięku manualnie? Nie masz w ogóle softkeya więcej czy tam manual, czy nie załącza Ci manuala?
WALKMAN?
#3 OFFLINE
Posted 08 March 2013 - 13:31
Po prostu patcha nie wgrałem na obsługę Clearbass i przez to elf nie mógł mi pokazać manualnego korektora ale już wszystko działa. Może napisać poradnik jak wgrać Clearbass z manualnym korektorem dla innych potrzebujących. jak myślicie?? i drugie pytanie jaka najlepsza akustyka jest do yari z najlepszym bassem na słuchawki i głośnik??
#4 OFFLINE
Posted 08 March 2013 - 15:15
Taki poradnik przydałby się niektórym z pewnością Bo nie każdy potrafi poradzić sobie z elfami
"Ćwierkają wróbelki, od samego rana..."
#5 OFFLINE
Posted 08 March 2013 - 20:32
Dobrze to już piszę poradnik z zdjęciami;)
#6 OFFLINE
Posted 08 March 2013 - 21:20
Problem został rozwiązany, a temat zamknięty. W razie innych problemów, proszę założyć nowy temat. Wszelkie reklamacje/uwagi /opinie/sugestie proszę zgłaszać do Redakcji Forum Sony.yt poprzez PW.