Siemanes,
teleportuję kilka ikonek z SystemUI z ICS do SystemUI z GB i nie wiem jak dodać % do ikonki baterii. W folderze res / drawable-hdpi mam same ikonki. Brakuje mi % jak na screenie:
Będę bardzo wdzięczny za pomoc
[Rozwiązany] Jak dodać % do ikonki baterii?
Started by phillix, Jan 30 2013 19:24
5 replies to this topic
#1 OFFLINE
Posted 30 January 2013 - 19:24
#2 OFFLINE
Posted 30 January 2013 - 19:41
Wydaje mi się że samo dodanie ikon do Systemu UI nic nie da, bo trzeba byłoby też zmodyfikować trochę sam System UI
#3 OFFLINE
Posted 30 January 2013 - 19:58
Ikonki potrafię dodać, ale nie wiem gdzie i jaki plik edytować, żeby pokazywało % baterii. Póki co mam tak jak na powyższym screenie, ale bez procentów.
#4 OFFLINE
Posted 30 January 2013 - 20:33
Albo ja nie rozumiem Was albo Wy mnie
wiem jak podmieniać, który folder z ikonkami.
Ikonki mam podmienione, ale nie wiem jaki plik ( bodajże *.xml ) muszę edytować i gdzie jest albo powinna być linijka z % baterii. % baterii nie jest ikoną tylko "linijką" w jakimś *xml.
wiem jak podmieniać, który folder z ikonkami.
Ikonki mam podmienione, ale nie wiem jaki plik ( bodajże *.xml ) muszę edytować i gdzie jest albo powinna być linijka z % baterii. % baterii nie jest ikoną tylko "linijką" w jakimś *xml.
#5 OFFLINE
Posted 06 February 2013 - 22:04
Dowiedziałem się od developerów, że na GB jest to niestety niemożliwe. Zainstalowałem już ICS z tymi %
Dziękuję za chęci pomocy Temat do zamknięcia.
Dziękuję za chęci pomocy Temat do zamknięcia.
#6 OFFLINE
Posted 06 February 2013 - 22:21
Problem został rozwiązany, a temat zamknięty. W razie innych problemów, proszę założyć nowy temat. Wszelkie reklamacje/uwagi /opinie/sugestie proszę zgłaszać do Redakcji Forum Sony.yt poprzez PW.
WALKMAN?