Warcraft III The Frozen Throne - Garena
Started by phillix, Dec 27 2012 20:40
8 replies to this topic
#1 OFFLINE
Posted 27 December 2012 - 20:40
Siemanes,
Gra ktoś w W3 TFT przez Garene?
Mam trochę ciekawych mapek i jestem w miare ogarniętym graczem
Mój nick na Garena, to: phillix.
Zapraszam
Gra ktoś w W3 TFT przez Garene?
Mam trochę ciekawych mapek i jestem w miare ogarniętym graczem
Mój nick na Garena, to: phillix.
Zapraszam
#2 OFFLINE
Posted 28 December 2012 - 01:02
Kiedyś się grało na garenie w tower defence <3 oraz coś jak DotA. Aktualnie gram w LoL oraz Smite jak coś to pisz.
Pomogłem? Daj plusika.
Sony Xperia S | Zylo | W850
#3 OFFLINE
Posted 16 January 2013 - 14:43
Nie grałem nigdy przez Garene w WarCrafta 3FT, lecz przez Hamachi, jak by ktoś chciał zagrać przez Hamachi to młodszy kuzyn może w weekend przyjedzie na ferie więc gdyby ktoś chciał zagrać 2vs2 to chętnie zagram Uprzedzam że kilka ładnych lat nie grywałem zbyt często więc mogę nie być w formie Fajnie też się grywało w Unreal Tournament 99
Potrzebujesz akcesoriów lub części do swojego Sony Ericssona? Pisz na PW z pewnością się dogadamy! (więcej informacji można znaleźć w moich tematach w dziale giełda)
#4 OFFLINE
Posted 16 January 2013 - 17:42
Ja też moge pyknąć przez Hamachi lub garene ale nie normalne mapy tylko dota bądź tower defense
Pomogłem? Daj plusika.
#5 OFFLINE
Posted 16 January 2013 - 18:52
oo, tower defense miażdży mam fajną mapkę
#6 OFFLINE
Posted 16 January 2013 - 19:46
ja miałem ponad tysiąc takich od groma tego było, jedne ciekawsze jedne mniej, pamiętam jak w czwórkę z kumplami graliśmy na mapie gdzie były dwie drużyny po 4 osoby i każda z nich miała takiego bossa swojego którego musieliśmy zniszczyć, mogliśmy im wysyłać mobki za kasę no i oczywiście budować według ras dane "wiezyczki" z mobków. nie pamiętam kurde nazwy mapy. Ale wiem ze jest taka jedna syta mapa z tym wszystkim.
Pomogłem? Daj plusika.
#7 OFFLINE
Posted 16 January 2013 - 22:06
Osobiście miałem na myśli "zwykłe" mapki, lecz fajnie było by zagrać również w coś nowego
Potrzebujesz akcesoriów lub części do swojego Sony Ericssona? Pisz na PW z pewnością się dogadamy! (więcej informacji można znaleźć w moich tematach w dziale giełda)
#8 OFFLINE
Posted 16 January 2013 - 22:41
Mapa się nazywa Legion TD, możemy grać nawet zaraz. Jest tam też innych sporo dobrych map
Pomogłem? Daj plusika.
#9 OFFLINE
Posted 17 January 2013 - 06:31
Ja tylko w piątki, soboty i czasami niedzielę )