Nasze hobby
#1 OFFLINE
Posted 16 July 2012 - 22:23
#2 OFFLINE
Posted 16 July 2012 - 23:58
Pierwszym i głównym jest oczywiście informatyka, komputery, główne zainteresowanie oraz to z czym mam styczność i poszerzam swoją wiedzę to sieci komputerowe oraz systemy operacyjne (głównie M$ oraz mobilne). No oprócz tego technologia, wszystko z tym związane. Dość sporo tego, nie mam też problemu później z jakimiś nowymi urządzeniami czy technologiami w życiu codziennym więc się w tym wszystkim nie gubię
Drugim hobby to oczywiście technologie mobilne Zwłaszcza Sony Ericsson, tutaj dużo się nie będę rozpisywał, ci co mnie znają wiedza co potrafię
Takim pobocznym jak mam czas i chęci to oczywiście fotografia, lubię sporo ciekawych zdjęć robić, zwłaszcza przyrody Dlatego też przy wyborze telefonów czy aparatów patrzę na jakość robionych zdjęć i nagrywanych filmów.
Sporo tego jest ogólnie
Czasami też lubię sobie pograć, napisać jakieś historyjki czy wiersze, ale to już okazjonalnie i sytuacyjnie
Pozdro.
Sony Xperia S | Zylo | W850
#3 OFFLINE
Posted 17 July 2012 - 08:01
#4 OFFLINE
Posted 17 July 2012 - 08:18
#5 OFFLINE
Posted 17 July 2012 - 09:28
Sent from my WT19i using Tapatalk
#6 OFFLINE
Posted 17 July 2012 - 17:06
Ja głównie interesuje się komunikacją miejską tramwaje,autobusy.Z pociągów to jedynie parowozy.Zbieram,różne rzeczy związane z KM.Przy okazji fotografuje ją,tak przez 2 lata zrobiłem 4k zdjęć w moim mieście.Za rok chcę dołączyć do klubu miłośników pojazdów szynowych w skrócie KMPS.(
).Kolejnym hobby jest elektronika tzn komórki ,itd.Lubię tuningować je tzn hardware i fimware.Samochody też trochę mnie interesują.Co sądzicie o moim hobby ?Fajne hobby mieli poprzednicy się wypowiedzieli czekamy na resztę.Pozdrawiam
Timmi fajne zainteresowania. Szczególnie ta komunikacja miejska:) Masz jakieś ciekawe foto starych ikarusów jelczów autosanów i innych takich?? Podobają mi się stare autobusy. Pamiętam jak się łamańcami jeździło jelczami itp. za dzieciaka
#7 OFFLINE
Posted 17 July 2012 - 17:43
#8 OFFLINE
Posted 17 July 2012 - 18:31
#9 OFFLINE
Posted 17 July 2012 - 18:38
Ja tam się interesuję wszystkim po trochu hoho czyli : Rolnictwo, Mechanika Pojazdów oraz co jeździ rusza się nazwane maszyną, spawanie, Telefony , Komputery , Konsole, elektronika, elektryka oraz pieczenie chleba, bułek pieczywa pół słodkiego i słodkiego ehh i gniecenia ciasta. Najlepsze jest to z zawodu piekarz a tu takie za interesowania.
#10 OFFLINE
Posted 17 July 2012 - 21:01
Skoro człowiek człowiekowi wilkiem to czy zombie zombie zombie?
#11 OFFLINE
Posted 20 July 2012 - 15:27
Czasem mam wkręte wstaję o 5 i jade po lesie jeździć. A to jakąś sarenkę się zobaczy a to dzik będzie gonić. Kiedyś biegałem i zastanawiam się czy na nowo nie zacząć
Na temat hobby można się rozpisywać
#12 OFFLINE
Posted 21 July 2012 - 21:48
Ja komórką staram się nie robić fot wolę cyfrówke obecny aparat Olympus d720.
#13 OFFLINE
Posted 22 July 2012 - 10:07
#14 OFFLINE
Posted 22 July 2012 - 13:12
Nic oryginalnego nie napiszę również interesuję się telefonami, głównie z byłej stajni
dante: Profil miałem rozwijać dalej, ale zabrakło czasu Mrocznych wierszy ( moich ) jeszcze nie widziałeś . Po za tym mam ich z 50 i spokonie są tez pogodniejsze
Edited by dante, 22 July 2012 - 15:34.