Nasze hobby

Posted 16 July 2012 - 22:23

Posted 16 July 2012 - 23:58
Pierwszym i głównym jest oczywiście informatyka, komputery, główne zainteresowanie oraz to z czym mam styczność i poszerzam swoją wiedzę to sieci komputerowe oraz systemy operacyjne (głównie M$ oraz mobilne). No oprócz tego technologia, wszystko z tym związane. Dość sporo tego, nie mam też problemu później z jakimiś nowymi urządzeniami czy technologiami w życiu codziennym więc się w tym wszystkim nie gubię

Drugim hobby to oczywiście technologie mobilne
 Zwłaszcza Sony Ericsson, tutaj dużo się nie będę rozpisywał, ci co mnie znają wiedza co potrafię
 Zwłaszcza Sony Ericsson, tutaj dużo się nie będę rozpisywał, ci co mnie znają wiedza co potrafię 
Takim pobocznym jak mam czas i chęci to oczywiście fotografia, lubię sporo ciekawych zdjęć robić, zwłaszcza przyrody
 Dlatego też przy wyborze telefonów czy aparatów patrzę na jakość robionych zdjęć i nagrywanych filmów.
 Dlatego też przy wyborze telefonów czy aparatów patrzę na jakość robionych zdjęć i nagrywanych filmów.Sporo tego jest ogólnie

Czasami też lubię sobie pograć, napisać jakieś historyjki czy wiersze, ale to już okazjonalnie i sytuacyjnie

Pozdro.
Sony Xperia S | Zylo | W850

Posted 17 July 2012 - 08:01
 w życiu ich nie sprzedam nie Zamienie no chyba ze na rs2 bym mial kiedys taka okazje to tak ale cabrio. Do sedana bardziej przywiązany jestem.
 w życiu ich nie sprzedam nie Zamienie no chyba ze na rs2 bym mial kiedys taka okazje to tak ale cabrio. Do sedana bardziej przywiązany jestem.

Posted 17 July 2012 - 08:18

Posted 17 July 2012 - 09:28

Sent from my WT19i using Tapatalk

Posted 17 July 2012 - 17:06
Ja głównie interesuje się komunikacją miejską tramwaje,autobusy.Z pociągów to jedynie parowozy.Zbieram,różne rzeczy związane z KM.Przy okazji fotografuje ją,tak przez 2 lata zrobiłem 4k zdjęć w moim mieście.Za rok chcę dołączyć do klubu miłośników pojazdów szynowych w skrócie KMPS.(
).Kolejnym hobby jest elektronika tzn komórki ,itd.Lubię tuningować je tzn hardware i fimware.Samochody też trochę mnie interesują.Co sądzicie o moim hobby ?Fajne hobby mieli poprzednicy się wypowiedzieli czekamy na resztę.Pozdrawiam
Timmi fajne zainteresowania. Szczególnie ta komunikacja miejska:) Masz jakieś ciekawe foto starych ikarusów jelczów autosanów i innych takich??
 Podobają mi się stare autobusy. Pamiętam jak się łamańcami jeździło jelczami itp. za dzieciaka
 Podobają mi się stare autobusy. Pamiętam jak się łamańcami jeździło jelczami itp. za dzieciaka  

Posted 17 July 2012 - 17:43

Posted 17 July 2012 - 18:31
 swoją droga bym musial napisac do adminów by utworzyć pomogli swoją magiczną ręką stworzyć wlasna. Troche zdjęć jest a bym wolał w swoim album trzymać. Dlugooo juz nie widzialem tych kultowych autobusów.
 swoją droga bym musial napisac do adminów by utworzyć pomogli swoją magiczną ręką stworzyć wlasna. Troche zdjęć jest a bym wolał w swoim album trzymać. Dlugooo juz nie widzialem tych kultowych autobusów.  perełki
 perełki  o tyle o ile autosana jeszcze znajde ikarusow i jelczy lamancow juz nie. Nie wiem czy po bydgoszczy jeżdżą jeszcze ikarusy. Bo z rok temu jeszcze jeździły bodajze a bydgoszcz tak czesto mnie widzi jak hel czyli rzadko.
 o tyle o ile autosana jeszcze znajde ikarusow i jelczy lamancow juz nie. Nie wiem czy po bydgoszczy jeżdżą jeszcze ikarusy. Bo z rok temu jeszcze jeździły bodajze a bydgoszcz tak czesto mnie widzi jak hel czyli rzadko.

Posted 17 July 2012 - 18:38
Ja tam się interesuję wszystkim po trochu hoho czyli : Rolnictwo, Mechanika Pojazdów oraz co jeździ rusza się nazwane maszyną, spawanie, Telefony , Komputery , Konsole, elektronika, elektryka oraz pieczenie chleba, bułek pieczywa pół słodkiego i słodkiego ehh i gniecenia ciasta. Najlepsze jest to z zawodu piekarz a tu takie za interesowania.

Posted 17 July 2012 - 21:01
 niegdyś zajmowałem się grafiką komputerową (jedno z drugim się łączy przecież, choć niezbyt lubię photoshopa przy fotkach, jakoś zabija on urok zdjęć
 niegdyś zajmowałem się grafiką komputerową (jedno z drugim się łączy przecież, choć niezbyt lubię photoshopa przy fotkach, jakoś zabija on urok zdjęć  ). Czytam sporo książek, piszę wiersze i miksuję nieco muzykę. Kiedyś siedziałem sporo przed komputerem, ale to już na całe szczęście przeszłość bo ostatnio wolę rower
 ). Czytam sporo książek, piszę wiersze i miksuję nieco muzykę. Kiedyś siedziałem sporo przed komputerem, ale to już na całe szczęście przeszłość bo ostatnio wolę rower  

Skoro człowiek człowiekowi wilkiem to czy zombie zombie zombie?

Posted 20 July 2012 - 15:27
 na k550 a.k.a w610 z 2k fotek było. Na chwile obecną z 4k będzie. Jak coś mnie zaciekawi pstryk
 na k550 a.k.a w610 z 2k fotek było. Na chwile obecną z 4k będzie. Jak coś mnie zaciekawi pstryk  Muzę kiedyś się też mixowało (Virtual DJ )
 Muzę kiedyś się też mixowało (Virtual DJ )  Teraz bardziej ze mnie ostry słuchacz niz dj. Czytać-dzienniki czytam lubie nowinki z gazety
 Teraz bardziej ze mnie ostry słuchacz niz dj. Czytać-dzienniki czytam lubie nowinki z gazety  I spacery po lasach albo rowerkiem.
 I spacery po lasach albo rowerkiem.Czasem mam wkręte wstaję o 5 i jade po lesie jeździć. A to jakąś sarenkę się zobaczy a to dzik będzie gonić. Kiedyś biegałem i zastanawiam się czy na nowo nie zacząć

Na temat hobby można się rozpisywać

Posted 21 July 2012 - 21:48
Ja komórką staram się nie robić fot wolę cyfrówke obecny aparat Olympus d720.

Posted 22 July 2012 - 10:07

Posted 22 July 2012 - 13:12
 może napiszesz kiedyś jakieś pogodniejsze, bardziej motywujące
 może napiszesz kiedyś jakieś pogodniejsze, bardziej motywujące 
Nic oryginalnego nie napiszę
 również interesuję się telefonami, głównie z byłej stajni
  również interesuję się telefonami, głównie z byłej stajni 
dante: Profil miałem rozwijać dalej, ale zabrakło czasu
 Mrocznych wierszy ( moich ) jeszcze nie widziałeś
 Mrocznych wierszy ( moich ) jeszcze nie widziałeś  . Po za tym mam ich z 50 i spokonie są tez pogodniejsze
 . Po za tym mam ich z 50 i spokonie są tez pogodniejsze  

Edited by dante, 22 July 2012 - 15:34.