Witam. Wczesniej nie zwracałem uwagi na to ale zaciekawila mnie ta funkcja ktora występuje w menu serwisowym. Co to dokładniej za funkcja? Jak ona dziala? Czy ma wpływ na żywotność baterii?
Info dotyczące trybu dewelopera java
Started by slivka91, May 14 2012 08:19
5 replies to this topic
#1 OFFLINE
Posted 14 May 2012 - 08:19
"Ćwierkają wróbelki, od samego rana..."
#2 OFFLINE
Posted 14 May 2012 - 16:48
Z tego co wiem, to tryb ten służy do debugowania aplikacji java (dla deweloperów java używających Sony Ericsson Java Software Development Kit.)
Wpływu na baterię raczej nie ma...
Wpływu na baterię raczej nie ma...
WALKMAN?
#3 OFFLINE
Posted 14 May 2012 - 16:54
Znalazłem kiedyś ciekawy film prezentujący działanie trybu deweloperskiego
#4 OFFLINE
Posted 12 July 2012 - 10:30
Czy dałbyś linka do tego filmu?? Zauważyłem przy moim C702, że wcześniej mogłem ustawić po zainstalowaniu opery by automatycznie łączyła się z netem (komunikat był po ruszeniu przeglądarki Opera Mini raz) a teraz po pononwej instalacji Opery mam zawsze dzy chce przeglądać stronki.
#5 OFFLINE
Posted 12 July 2012 - 10:36
Proszę:
To pytanie nie zależy od trybu deweloperskiego. W uprawnieniach aplikacji powinno być Dostęp do internetu - nigdy nie pytaj
To pytanie nie zależy od trybu deweloperskiego. W uprawnieniach aplikacji powinno być Dostęp do internetu - nigdy nie pytaj
#6 OFFLINE
Posted 12 July 2012 - 10:48
Patrzyłem w tym i nie mam takiego trybu nigdy nie pytaj. Jak włączyłem przed reinstalacja wlaczalem operke to mialem komunikat czy automatycznie ma laczyc. teraz tego brak. Ale mniejsza z tym. Przyzwyczailem sie do tego juz Thx za link