[Rozwiązany] Gdzie znajdę ten rodzaj spodni?
Started by phillix, Feb 05 2012 20:36
7 replies to this topic
#1 OFFLINE
Posted 05 February 2012 - 20:36
Siemanes.
Z tego względu iż kultura hip hop obejmuje również mnie, noszę spodnie jeansy typu "baggy" ( ang. Luźne ).
W żadne "dresiarstwo" się nie bawie, bo tego już nie lubie. Koszulki, bluzy mają być Big Daddy.
PrzejdŹmy do sedna, a więc wie ktoś gdzie w internecie znajde stronę z jeansami baggy? Znam taki bajer jak allegro, ebay, tablica oraz google, więc nie wypisujcie tego.
Na baggy mogę wydać max 200zł.
Jak ktoś zna jakąś fajną stronę to poproszę chociaż i tak ten temat wydaje się zbędny, bo tutaj i tak nikt się chyba się interesuje takimi rzeczami.
Pozdrawiam.
PrzejdŹmy do sedna, a więc wie ktoś gdzie w internecie znajde stronę z jeansami baggy? Znam taki bajer jak allegro, ebay, tablica oraz google, więc nie wypisujcie tego.
Na baggy mogę wydać max 200zł.
Jak ktoś zna jakąś fajną stronę to poproszę chociaż i tak ten temat wydaje się zbędny, bo tutaj i tak nikt się chyba się interesuje takimi rzeczami.
Pozdrawiam.
#2 OFFLINE
#3 OFFLINE
Posted 05 February 2012 - 21:54
Tak. Na urban city nie ma luźniejszych szukam takich lub podobnych do tych, które nosi Gural jeżeli wiesz kto to jest
#4 OFFLINE
#5 OFFLINE
Posted 05 February 2012 - 22:05
Nie ukrywam, że Gural to mój wujek z nazwiska i wg kumpli mam podobny charakter do niego.
Obecne baggy za trochę za małe ( za duże, ale jak na baggy za małe xD )
Nawinięto z Xperii Neo V
#6 OFFLINE
#7 OFFLINE
Posted 20 September 2012 - 21:11
Patrz na datę ostatniego postu
Proszę Ekipe o zamknięcie tematu
Fap, Fap, Fap from Tapatalk App
Edited by phillix, 20 September 2012 - 21:12.
#8 OFFLINE
Posted 20 September 2012 - 21:16
Problem został rozwiązany, a temat zamknięty. W razie innych problemów, proszę założyć nowy temat. Wszelkie reklamacje/uwagi /opinie/sugestie proszę zgłaszać do Redakcji Forum Sony.yt poprzez PW.
WALKMAN?