Jakie słuchawki polecacie?
Started by krzysiek21nh, Feb 02 2012 22:14
11 replies to this topic
Posted 02 February 2012 - 22:14
Witam. Odkąd pamiętam uwielbiam słuchać muzyki. Ale zazwyczaj zależy mi na jakości dżwieku i przede wszystkim bassów. Z tego co wyczytałem MW-600 w recenzji napisanej przez Jurij są na prawde dobre. Ale raczej wolałbym bardziej uniwersalne tzn. nie bt tylko na kabel zwykłe i nie koniecznie od Sony Ericssona. Mogą być dokanałowe a mogą też być te zakładane na głowe. Cena no to do 200 zł. Pisze ten post bo w tym dziale nie doczytałem się tego czego chciałem, a Wasze opinie na pewno się sprzydadzą. Oczywiście te sprawdzone
. Pozdrawiam.

Posted 02 February 2012 - 22:17
Z całego serca polecam mh610. Kupiłem za 20zł nowe w telemaxie na allegro. Wyglądają na oryginalne i grają bosko, jak oryginalne

Edited by phillix, 02 February 2012 - 22:18.

Posted 02 February 2012 - 23:08
Z całego serca polecam mh610. Kupiłem za 20zł nowe w telemaxie na allegro. Wyglądają na oryginalne i grają bosko, jak oryginalne
Nie no rozbawiłeś mnie. Krzysiek chce kupić słuchawki do 200zł a ty mu dajesz propozycje słuchawek, które są dorzucane do zestawu np X10 MP za 20zł. Brawo

Po pierwsze, słuchawki uniwersalne - to raczej ze złączem jack. Wtedy używając z hazelem musisz dokupić przejściówke. Słuchawki na BT takie jak MW600 są również uniwersalne, nie ogranicza cię żadne wejście.
jakości dżwieku i przede wszystkim bassów
Tutaj polecam rozglądać się tylko za słuchawkami zakładanymi na głowe.
Posted 03 February 2012 - 06:43
No wiem, że rozbawilem, o to chodzi. Te mh610 grają wg mnie o wiele lepiej niż mw600.
Zobacz na stronie SE słuchawki Live -coś tam.
Nawinięto z Xperii Neo V

Posted 04 February 2012 - 18:40
Do czego w sumie będziesz podłączał słuchawki?
Jak do Androida to polecam te, ale na dobrych playerach też powinny działać:
Jak do Androida to polecam te, ale na dobrych playerach też powinny działać:

Posted 04 February 2012 - 19:19
Grają lepiej niż wyglądają
poczytaj opinie. Sony ericsson nie robi złych słuchawek, robi wręcz cudowne. Skoro moje mh610 za 20zl grają idealnie ( wymagam dużo od sprzętu grającego ) to pomyśl jak te będą grały
poszukaj na allegro monster beats by dr dre douszne. Grają masakrycznie, a szczególnie nauszne, ale nowy model ponad 2000 kosztuje :/

Posted 04 February 2012 - 19:48
Monster beats są dobre ale łatwo trafić na podróbki 
Live sound mają 1 rok gwarancji.

Live sound mają 1 rok gwarancji.
WALKMAN?

Posted 04 February 2012 - 19:55
Jak kupisz u sprowadzonego sprzedawcy to nie ma mowy o podrobkach