Witam. Chciałbym się dowiedzieć czy jest możliwość odtwarzania plików stream (radyjka internetowe format m3u - typowa playlista) na w/w telefonie?? Zauważyłem w Walkmanie opcję 'Kanały Online' czy jakoś przez to da się?? Jeśli nie czy jakiś program jest do tego (ważne by własne kanały dało się odtwarzać).
W850i a odtwarzanie stream
Started by slivka91, Dec 29 2011 00:15
7 replies to this topic
#1 OFFLINE
Posted 29 December 2011 - 00:15
"Ćwierkają wróbelki, od samego rana..."
#2 OFFLINE
Posted 29 December 2011 - 14:31
Aż z ciekawości sprawdziłem na moim, da się Po prostu dodajesz do zakładek łącze stream i wtedy jak wchodzisz w Kanały Online to możesz sobie słuchać/oglądać Ja sprawdzałem na filmiku, muzykę też się da tylko inny format stream niż m3u.
WALKMAN?
#3 OFFLINE
Posted 29 December 2011 - 19:57
Patrzyłem ale pod jakim w takim razie formatem ma być?? Nic nie wyszukuje kompletnie a nie chce bawić się w virtual radia itp
#4 OFFLINE
Posted 29 December 2011 - 20:09
Trzeba by posprawdzać różne Bo m3u to telefon traktuje jako listę odtwarzania.
WALKMAN?
#5 OFFLINE
Posted 29 December 2011 - 20:12
Przepraszam za offtopic, ale chcialbym sie dowiedzieć gdzie zapisują sie listy odtwarzania w telefonie? Jest jakaś ścieżka do nich w FS?
#6 OFFLINE
Posted 29 December 2011 - 20:49
slivka91, trzeba by spróbować znaleźć łączę nadające stream z muzyką i dodać do zakładek i powinno działać
phillix, /tpa/system/multimedia/mp/pl/
phillix, /tpa/system/multimedia/mp/pl/
WALKMAN?
#7 OFFLINE
Posted 30 December 2011 - 12:34
No właśnie patrzyłem i większość w m3u najade albo przeglądarkowo. Video to ja wiem, że pójdzie próbowałem z pls ale wiem, że to playlista. M3u to prawda wykrywa jako playliste (no i tu dobrze bo mam paczke stacji ale żeby to ruszyło) Załączam playlistę. Może ktoś coś poradzi z tym fantem
Attached Files
Edited by slivka91, 02 January 2012 - 11:35.
#8 OFFLINE
Posted 15 January 2013 - 21:29
Ref. Troche minęło a temat otwarty. Cos ktos poradzi?