[Rozwiązany] Poszukiwanie pliku
Started by timmi, Dec 28 2011 19:29
12 replies to this topic
#1 OFFLINE
Posted 28 December 2011 - 19:29
Witam sorry, że jestem marudny ale poszukuje flash menu tylko nie mogę nigdzie znaleźć.Wiem, że napewno gdzieś jest w sieci tylko nie wiem gdzie.Jak mogę prosić to prosiłbym o fm unlimited z ikoną walkmana fotka niżej jak to ma wyglądać.Najlepiej jak bd połączone z motywem thm.Pozdrawiam.
#2 OFFLINE
Posted 28 December 2011 - 19:37
mam flash menu, ale bez motywu. standardowo jest do motywy Unlimited.
UnlimitedDesktop.rar 93.26K
5 downloads
#3 OFFLINE
Posted 28 December 2011 - 20:02
Może być tylko szkoda ,że nie ma bąbelków wokól ikon tylko się przecina ale dziękuje.
#4 OFFLINE
Posted 28 December 2011 - 20:17
znalazłem, ale zamiast walkmana jest nuta. poszukaj, może znajdziesz:
#5 OFFLINE
Posted 29 December 2011 - 08:48
Te linki nie prowadzą do pliku tylko nie wiadomo czego.A pierwsze na wyświetlaczu jest nie wyraźne ale ok.
#6 OFFLINE
Posted 29 December 2011 - 11:33
Ja mam coś takiego:
Tylko że sprawdziłem na W995 i te ikony w menu są tak jakby nie do końca "zaokrąglone". Nie wygląda to najpiękniej
Oczywiście flash menu działa z motywem Unlimited. A ten link co podał phillx działa, i na nim właśnie są ikony do motywu Unlimited.
EDIT: Link do tematu działa, ale pobieranie nie działa. Niestety nic innego znaleźć nie mogę :/
Tylko że sprawdziłem na W995 i te ikony w menu są tak jakby nie do końca "zaokrąglone". Nie wygląda to najpiękniej
Oczywiście flash menu działa z motywem Unlimited. A ten link co podał phillx działa, i na nim właśnie są ikony do motywu Unlimited.
EDIT: Link do tematu działa, ale pobieranie nie działa. Niestety nic innego znaleźć nie mogę :/
DENON DJ
#7 OFFLINE
Posted 29 December 2011 - 14:41
Dziękuje za to ale nadal to nie jest to.
#8 OFFLINE
Posted 30 December 2011 - 20:48
Żeby mieć te ikonę walkmana musisz mieć chyba wgrany plik menu z zylo
#9 OFFLINE
Posted 31 December 2011 - 16:25
menu mam ale chodzi mi o flash menu te fajne ikoną z wibracjami bo na menu hazela nie ma wcale motywów oprócz oryginalnych.
#10 OFFLINE
Posted 31 December 2011 - 16:58
ahaa. zaraz ci mogę wyciągnąć z mojego elma kilka flash menu
#11 OFFLINE
Posted 31 December 2011 - 20:13
Ok czekam
#12 OFFLINE
Posted 22 December 2012 - 08:51
Hazela już nie mam ,pomogło wgranie pliku swf z nowszego fs z yari było te w o które mi chodziło temat do zamknięcia albo do kosza.Dziękuje mimo wszystko za pliczki.
#13 OFFLINE
Posted 22 December 2012 - 13:17
Masz zapłon
Problem został rozwiązany, a temat zamknięty. W razie innych problemów, proszę założyć nowy temat. Wszelkie reklamacje/uwagi /opinie/sugestie proszę zgłaszać do Redakcji Forum Sony.yt poprzez PW.
Problem został rozwiązany, a temat zamknięty. W razie innych problemów, proszę założyć nowy temat. Wszelkie reklamacje/uwagi /opinie/sugestie proszę zgłaszać do Redakcji Forum Sony.yt poprzez PW.
WALKMAN?