Jump to content


Meet Sony Xperia XZ Premium:


Photo

W połowie działający akcelerometr


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 OFFLINE   not found

not found

    Banned

  • Banned
  • 1546 posts
  • GG:
  • Country | Страна | Kraj:
  • City | Город | Miasto:
    Garwolin
  • Phone | Телефон | Telefon:
    W960
  • Firmware | Прошивка:
    R9K009
  • Operator | Oператор:
    Virgin Mobile

Posted 24 September 2011 - 12:24

Mam taki problem, że akcelerometr dobrze pokazuje dane tylko jednej z osi (podajże x) :D Druga po włączeniu telefonu i wejściu w menu serwisowe cały czas rośnie (tak jedna cyferka na kilka sekund :P ) Oczywiście kroków telefon nie chce liczyć... Co jest tego powodem? Akcelerometr padł? :lol:
WALKMAN®

Posted Image

#2 OFFLINE   carmaster18

carmaster18

    Junior Activist of Sony.yt Community

  • User
  • 169 posts
    • Time Online: 4d 9h 42m
  • Country | Страна | Kraj:
  • City | Город | Miasto:
    Lublin
  • Phone | Телефон | Telefon:
    Xperia Mini Pro
  • Android:4.0.4
  • Operator | Oператор:
    Plus

Posted 24 September 2011 - 12:28

Znając życie pomoże pewnie wgranie softu od nowa :)
  • 0

* Carmaster18 *


#3 OFFLINE   not found

not found

    Banned

  • Banned
  • 1546 posts
  • GG:
  • Country | Страна | Kraj:
  • City | Город | Miasto:
    Garwolin
  • Phone | Телефон | Telefon:
    W960
  • Firmware | Прошивка:
    R9K009
  • Operator | Oператор:
    Virgin Mobile

Posted 24 September 2011 - 12:32

Jeżeli by pomogło to super. Zaraz wgram i sprawdzę :P

edit.
Dopiero teraz wgrałem bo musiałem baterię naładować :P
Nic to nie pomogło :/ Zyskałem za to simlocka ;)

Edited by not found, 24 September 2011 - 16:13.

WALKMAN®

Posted Image

#4 OFFLINE   carmaster18

carmaster18

    Junior Activist of Sony.yt Community

  • User
  • 169 posts
    • Time Online: 4d 9h 42m
  • Country | Страна | Kraj:
  • City | Город | Miasto:
    Lublin
  • Phone | Телефон | Telefon:
    Xperia Mini Pro
  • Android:4.0.4
  • Operator | Oператор:
    Plus

Posted 24 September 2011 - 18:38

Przynajmniej wiesz na 100% że to nie wina softu ;) W takim razie problem musi być gdzieś na płycie głównej, w domu raczej tego nie naprawisz
  • 0

* Carmaster18 *



0 user(s) are reading this topic