Jump to content


Meet Sony Xperia XZ Premium:


Photo

Prawy softkey jako kontakty


  • Please log in to reply
13 replies to this topic

#1 OFFLINE   THE PLATE

THE PLATE

    Freshly registered FAQ reader

  • User
  • 9 posts
    • Time Online: 12h 37m
  • GG:
  • Country | Страна | Kraj:
  • City | Город | Miasto:
    Sosnowiec
  • Phone | Телефон | Telefon:
    W595
  • Firmware | Прошивка:
    R3EG004

Posted 28 January 2012 - 14:01

Witam
Jak zrobic aby zamiast wyszukiwarki po prawej stronie byla opcja"kontakty" ?
Sciaglem jakies softkeye z nieznanych zrodel i nic to nie daje, ma ktos sprawdzony sposob ? Mam cid 81, wiec modyfikacje wgrywam Omnimusem.
I Chcialbym takze te dwa layouty, przyzwyczailem sie do nich z w595

Z gory dziekuje i pozdrawiam

Posted Image

Please Login or Register to see this Hidden Content



(by Reson)


Posted Image

Please Login or Register to see this Hidden Content


(by Juhu07)

Edited by THE PLATE, 28 January 2012 - 14:06.

  • 0

#2 OFFLINE   phillix

phillix

    Knight of Sony Majesty

  • User
  • 2012 posts
    • Time Online: 59d 11h 6m
  • Country | Страна | Kraj:
  • City | Город | Miasto:
    zDolny Śląsk
  • Phone | Телефон | Telefon:
    Xperia Neo V / Quadra 7 Ultra Slim
  • Android:4.1.2
  • Operator | Oператор:
    Plus

Posted 28 January 2012 - 14:26

Mam cid 81, wiec modyfikacje wgrywam Omnimusem.


chyba FARem ;)

Layout zobacze, może uda mi się.do softkeyów jest Code claw SoftkeyHook Editor, ale nie ma tam opcji "kontakty"

Zobacz ten softkey. Attached File  Desktop.rar   435bytes   17 downloads
wgraj do tpa/preset/custom

I zobacz ten layout Walkmana. Attached File  Music_Gui_NowPlaying.rar   1.89K   7 downloads
Powinien być dobry :)

Edited by phillix, 28 January 2012 - 14:15.

  • 0
Posted Image

#3 OFFLINE   THE PLATE

THE PLATE

    Freshly registered FAQ reader

  • User
  • 9 posts
    • Time Online: 12h 37m
  • GG:
  • Country | Страна | Kraj:
  • City | Город | Miasto:
    Sosnowiec
  • Phone | Телефон | Telefon:
    W595
  • Firmware | Прошивка:
    R3EG004

Posted 28 January 2012 - 14:27

Wgrywałem to, i nie dziala, a customize_upgrade z tej paczki jest puste.
A modyfikacje wgrywam tak jak pisalem- Omnimusem
  • 0

#4 OFFLINE   phillix

phillix

    Knight of Sony Majesty

  • User
  • 2012 posts
    • Time Online: 59d 11h 6m
  • Country | Страна | Kraj:
  • City | Город | Miasto:
    zDolny Śląsk
  • Phone | Телефон | Telefon:
    Xperia Neo V / Quadra 7 Ultra Slim
  • Android:4.1.2
  • Operator | Oператор:
    Plus

Posted 28 January 2012 - 14:32

customize ma być puste! do softkeyów ZAWSZE dogrywaj customa. wgraj jeszcze raz, tym razem z customem, przy włączeniu telefonu powinno być "Zaczekaj".
Pierwsze słysze, że można wgrywać modyfikacje Omniusem :blink:
  • 0
Posted Image

#5 OFFLINE   THE PLATE

THE PLATE

    Freshly registered FAQ reader

  • User
  • 9 posts
    • Time Online: 12h 37m
  • GG:
  • Country | Страна | Kraj:
  • City | Город | Miasto:
    Sosnowiec
  • Phone | Телефон | Telefon:
    W595
  • Firmware | Прошивка:
    R3EG004

Posted 28 January 2012 - 14:33

Dzieki za odpowiedz.
A jest tu ktos kto by sie podzielil calym folderem TPA\SYSTEM\LAYOUT z oryginalnymi plikami, powgrywalem tego troche i cos mi sie popsulo ;/ nie moge wejsc w wiadomosci przychodzace;/ klikam na przychodzace i nic sie nie dzieje
  • 0

#6 OFFLINE   phillix

phillix

    Knight of Sony Majesty

  • User
  • 2012 posts
    • Time Online: 59d 11h 6m
  • Country | Страна | Kraj:
  • City | Город | Miasto:
    zDolny Śląsk
  • Phone | Телефон | Telefon:
    Xperia Neo V / Quadra 7 Ultra Slim
  • Android:4.1.2
  • Operator | Oператор:
    Plus

Posted 28 January 2012 - 14:35

Folder layout z softu R1HA035 - Attached File  LAYOUT.rar   64.07K   7 downloads
  • 0
Posted Image

#7 OFFLINE   THE PLATE

THE PLATE

    Freshly registered FAQ reader

  • User
  • 9 posts
    • Time Online: 12h 37m
  • GG:
  • Country | Страна | Kraj:
  • City | Город | Miasto:
    Sosnowiec
  • Phone | Телефон | Telefon:
    W595
  • Firmware | Прошивка:
    R3EG004

Posted 28 January 2012 - 14:37

Drugi punkt:

Please Login or Register to see this Hidden Content



Dziękóweczka ; )
  • 0

#8 OFFLINE   phillix

phillix

    Knight of Sony Majesty

  • User
  • 2012 posts
    • Time Online: 59d 11h 6m
  • Country | Страна | Kraj:
  • City | Город | Miasto:
    zDolny Śląsk
  • Phone | Телефон | Telefon:
    Xperia Neo V / Quadra 7 Ultra Slim
  • Android:4.1.2
  • Operator | Oператор:
    Plus

Posted 28 January 2012 - 14:41

Łatwiej jest to zrobić FARem :) nie musisz robić tych "drzewek", tylko idziesz do pliku i kopiujesz.

PS. Nie jestem tutaj nikim ważnym, ale nie dodawaj linków do konkurencyjnych portali :P

layout walkmana dobry?
  • 0
Posted Image

#9 OFFLINE   THE PLATE

THE PLATE

    Freshly registered FAQ reader

  • User
  • 9 posts
    • Time Online: 12h 37m
  • GG:
  • Country | Страна | Kraj:
  • City | Город | Miasto:
    Sosnowiec
  • Phone | Телефон | Telefon:
    W595
  • Firmware | Прошивка:
    R3EG004

Posted 28 January 2012 - 14:47

Kurde cos slabo idzie wgrywanie tym omnimusem, czasem pisze ze sukces, udane itd a w rzeczywistosci nic sie nie zmienia, ale i tak przewaznie pisze ze nieudane wgrywanie. Wgralem czcionke bez problemu, zmienione menu takze, tylko z tym layouts mam problem, nie moge teraz tych czystych plikow wgrac, bo wgra 3 i juz pisze ze nieudane..

Nie wiem czy dobry, bo wszystko co wgram do layouts nie wychodzi ;/

Ok sciaglem fara, masz jakis ciekawy poradnik? sproboje od nowa wgrac caly folder czysty, i potem pobawie sie w modyfikacje, softa nie chce zmianiac bo mam duzo potrzebnych rzeczy na fonie ;)
  • 0

#10 OFFLINE   phillix

phillix

    Knight of Sony Majesty

  • User
  • 2012 posts
    • Time Online: 59d 11h 6m
  • Country | Страна | Kraj:
  • City | Город | Miasto:
    zDolny Śląsk
  • Phone | Телефон | Telefon:
    Xperia Neo V / Quadra 7 Ultra Slim
  • Android:4.1.2
  • Operator | Oператор:
    Plus

Posted 28 January 2012 - 14:47

Ściągnij fara z naszego DL z wtyczką SEFP2 i wszystko wgrywaj przez niego, jest łatwiejszy :)
  • 0
Posted Image

#11 OFFLINE   THE PLATE

THE PLATE

    Freshly registered FAQ reader

  • User
  • 9 posts
    • Time Online: 12h 37m
  • GG:
  • Country | Страна | Kraj:
  • City | Город | Miasto:
    Sosnowiec
  • Phone | Телефон | Telefon:
    W595
  • Firmware | Прошивка:
    R3EG004

Posted 28 January 2012 - 15:22

Mam fara 2.0.1420
Klikam w n, wybieram wtyczke, lacze sie z telefonem i wyskakuje mi :
Error Connecting device:
W995
CID81 is not supported

Pomoglo wcisnięcie 2,5 i aktualizacja wtyczki, ale wyskakuje teraz taki komunikat -

Posted Image
  • 0

#12 OFFLINE   Jurij

Jurij

    Emperror of Sony Kingdom

  • Administrator
  • 11897 posts
    • Time Online: 551d 5h 42m
  • Chat with me
  • GG:
  • Country | Страна | Kraj:
  • Operator | Oператор:
    Orange

Posted 28 January 2012 - 15:25

Naciśnik OK - to tylko informacja, że bez certyfikatu brown nie możesz wyciągać plików z telefonu :)
  • 0
Serwis Sony Ericsson Online | Online Sony Ericsson Service | Ремонт Sony Ericsson Oнлайн

Xperia.jpg

Więcej informacji, Cennik | More information, Price list GG: 1793684 Skype: gen.jurij

Other services: LG, HTC, Samsung, Alcatel, Blackberry, Huawei, ZTE, Motorola, Sharp unlock and more...

#13 OFFLINE   THE PLATE

THE PLATE

    Freshly registered FAQ reader

  • User
  • 9 posts
    • Time Online: 12h 37m
  • GG:
  • Country | Страна | Kraj:
  • City | Город | Miasto:
    Sosnowiec
  • Phone | Телефон | Telefon:
    W595
  • Firmware | Прошивка:
    R3EG004

Posted 28 January 2012 - 15:30

Heh ok dzieki :)
Ale problem w tym teraz ze nie moge nic przekopiowac do telefonu.. Chce przekopiowac kilka plikow z layout do layout zaznaczam na zolto, przeciagam, wybieram copy i zatrzymuje sie na 1 elemencie i nie rusza dalej ;/
  • 0

#14 OFFLINE   THE PLATE

THE PLATE

    Freshly registered FAQ reader

  • User
  • 9 posts
    • Time Online: 12h 37m
  • GG:
  • Country | Страна | Kraj:
  • City | Город | Miasto:
    Sosnowiec
  • Phone | Телефон | Telefon:
    W595
  • Firmware | Прошивка:
    R3EG004

Posted 30 January 2012 - 22:34

chyba FARem ;)

Layout zobacze, może uda mi się.do softkeyów jest Code claw SoftkeyHook Editor, ale nie ma tam opcji "kontakty"

Zobacz ten softkey. Attached File  Desktop.rar   435bytes   17 downloads
wgraj do tpa/preset/custom



Niestety te layouty nie dzialaja ;/ wgrywam to i jest bez zmian, tak jak bylo w standardzie.

Czy ktos ma jakies pomysly :D

I zobacz ten layout Walkmana. Attached File  Music_Gui_NowPlaying.rar   1.89K   7 downloads
Powinien być dobry :)


Ponawiam pytanie
Posiada ktos moze w swoim W995 mozliwosc wejscia w kontakty prawym klawiszem ??
  • 0


0 user(s) are reading this topic