Jump to content


Meet Sony Xperia XZ Premium:


Photo

[Rozwiązany] Problem z klawiszem internetu i aplikacji.


  • This topic is locked This topic is locked
5 replies to this topic

#1 OFFLINE   Mareczek

Mareczek

    Proud Member of Sony.yt Community

  • User
  • 27 posts
    • Time Online: 22h 45m
  • Country | Страна | Kraj:
  • Phone | Телефон | Telefon:
    Sony Ericsson W830i White
  • Firmware | Прошивка:
    R1KG001
  • Operator | Oператор:
    PLAY

Posted 21 January 2012 - 14:25

Witam

Po wgraniu customizacji na klawiszu internetu pozastała funkcja internetu, natomiast na klawiszu aplikacji też jest funkcja internetu. Teraz mam pytanie jak to przywrócić aby było tak jak należy? Albo jak ustawić te klawisze? Z góry dziękuję za pomoc.

Attached Files


  • 0

#2 OFFLINE   phillix

phillix

    Knight of Sony Majesty

  • User
  • 2012 posts
    • Time Online: 59d 11h 6m
  • Country | Страна | Kraj:
  • City | Город | Miasto:
    zDolny Śląsk
  • Phone | Телефон | Telefon:
    Xperia Neo V / Quadra 7 Ultra Slim
  • Android:4.1.2
  • Operator | Oператор:
    Plus

Posted 21 January 2012 - 17:50

Wgranie czystego customu powinno pomóc.

Nawinięto z Xperii Neo V :)
  • 0
Posted Image

#3 OFFLINE   Mareczek

Mareczek

    Proud Member of Sony.yt Community

  • User
  • 27 posts
    • Time Online: 22h 45m
  • Country | Страна | Kraj:
  • Phone | Телефон | Telefon:
    Sony Ericsson W830i White
  • Firmware | Прошивка:
    R1KG001
  • Operator | Oператор:
    PLAY

Posted 21 January 2012 - 18:34

Własnie miałem customizację ery, następnie wgrałem czystą ale nie zadziałało mi flash menu, dograłem wiec customize_upgrade.xml. I nie jestem pewien czy to przez customizacje czy sam upgrade. Wgrać od nowa?
  • 0

#4 OFFLINE   Jurij

Jurij

    Emperror of Sony Kingdom

  • Administrator
  • 11897 posts
    • Time Online: 551d 6h 1m
  • Chat with me
  • GG:
  • Country | Страна | Kraj:
  • Operator | Oператор:
    Orange

Posted 21 January 2012 - 18:50

Własnie miałem customizację ery, następnie wgrałem czystą ale nie zadziałało mi flash menu, dograłem wiec customize_upgrade.xml. I nie jestem pewien czy to przez customizacje czy sam upgrade. Wgrać od nowa?


Pewnie upgrade coś namieszał. Jeśli masz brandowany soft, to lepiej od razu zrobić sobie debrand i wgrać customize central_europe :) Na czystym sofcie telefon będzie działał szybciej i będziesz miał wszystkie funkcje w telefonie :)
  • 0
Serwis Sony Ericsson Online | Online Sony Ericsson Service | Ремонт Sony Ericsson Oнлайн

Xperia.jpg

Więcej informacji, Cennik | More information, Price list GG: 1793684 Skype: gen.jurij

Other services: LG, HTC, Samsung, Alcatel, Blackberry, Huawei, ZTE, Motorola, Sharp unlock and more...

#5 OFFLINE   Mareczek

Mareczek

    Proud Member of Sony.yt Community

  • User
  • 27 posts
    • Time Online: 22h 45m
  • Country | Страна | Kraj:
  • Phone | Телефон | Telefon:
    Sony Ericsson W830i White
  • Firmware | Прошивка:
    R1KG001
  • Operator | Oператор:
    PLAY

Posted 25 January 2012 - 19:09

Własnie wgrałem czyściocha przez Wotana wszystko działa jak należy.
  • 0

#6 OFFLINE   bartq92

bartq92

    Squire of Sony Majesty

  • User
  • 1812 posts
    • Time Online: 76d 13h 42m
  • GG:
  • Country | Страна | Kraj:
  • City | Город | Miasto:
    KMY
  • Phone | Телефон | Telefon:
    Galaxy S Advance

Posted 25 January 2012 - 19:34

Problem został rozwiązany, a temat zamknięty. W razie innych problemów, proszę założyć nowy temat. Wszelkie reklamacje/uwagi /opinie/sugestie proszę zgłaszać do Redakcji Forum Sony.yt poprzez PW.
  • 0


0 user(s) are reading this topic