Jump to content


Meet Sony Xperia XZ Premium:


Photo

[Rozwiązany] Klawisze skrótów


  • This topic is locked This topic is locked
7 replies to this topic

#1 OFFLINE   faflak

faflak

    Moderator

  • Moderator
  • 1027 posts
    • Time Online: 81d 10h 9m
  • GG:
  • Country | Страна | Kraj:
  • City | Город | Miasto:
    milicz
  • Phone | Телефон | Telefon:
    SE ;)
  • Operator | Oператор:
    Orange

Posted 10 November 2011 - 20:51

witam wlasnie skonczylem zabawe z w715 wrzucilem seusem soft z vodafona i zabralem sie za kilka modow ku mojemu zdziwieniu po odpaleniu fona nie moge zmienic skrutow na klawiszu nawigacyjnym tzn. klawisz w ^ gore uslugi lokalizacyjne a w > prawo jakby pusty pozostale dwa sa ok moze ktos podpowie co zrobilem nie tak -usunelem ? bo nie chce mi robic wszystkiego od nowa dodam ze na polskim sofcie bylo ok i poprzednia moja w715 stka tez byla na wodafonie i skróty moglem zmieniac

Mikołaj: Poprawiłem tytuł tematu... Pozdrawiam.
  • 0

#2 OFFLINE   phillix

phillix

    Knight of Sony Majesty

  • User
  • 2012 posts
    • Time Online: 59d 11h 6m
  • Country | Страна | Kraj:
  • City | Город | Miasto:
    zDolny Śląsk
  • Phone | Телефон | Telefon:
    Xperia Neo V / Quadra 7 Ultra Slim
  • Android:4.1.2
  • Operator | Oператор:
    Plus

Posted 10 November 2011 - 21:12

Jakby co to "skróty", a nie "skruty", ale to szczegół.
Pierwszy raz się spotykam z czymś takim :o
Wejdź w skróty tam w opcjach/ogólne i np na skrócie w górę daj "c".
Powinien się skasować. Jak się skasuje to zrób tak z innymi i dodaj swoje.
  • 0
Posted Image

#3 OFFLINE   Adogard

Adogard

    Distinguished Member of Sony.yt Community

  • User
  • 530 posts
    • Time Online: 14d 14h 31m
  • Chat with me
  • GG:
  • Country | Страна | Kraj:
  • City | Город | Miasto:
    Lubień Kujawski
  • Phone | Телефон | Telefon:
    Xperia Z
  • Firmware | Прошивка:
    10.3.A.0.423
  • Android:4.2.2
  • Operator | Oператор:
    T-Mobile

Posted 10 November 2011 - 21:22

Przecież napisal ze nie moze zmienic.
  • 0
W995 forever

#4 OFFLINE   phillix

phillix

    Knight of Sony Majesty

  • User
  • 2012 posts
    • Time Online: 59d 11h 6m
  • Country | Страна | Kraj:
  • City | Город | Miasto:
    zDolny Śląsk
  • Phone | Телефон | Telefon:
    Xperia Neo V / Quadra 7 Ultra Slim
  • Android:4.1.2
  • Operator | Oператор:
    Plus

Posted 10 November 2011 - 21:24

a usunąć? może najpierw trzeba usunąć, a potem ustawić...może wgraj czysty custom, choć nie wiem czy to pomoże,..
  • 0
Posted Image

#5 OFFLINE   faflak

faflak

    Moderator

  • Moderator
  • 1027 posts
    • Time Online: 81d 10h 9m
  • GG:
  • Country | Страна | Kraj:
  • City | Город | Miasto:
    milicz
  • Phone | Телефон | Telefon:
    SE ;)
  • Operator | Oператор:
    Orange

Posted 10 November 2011 - 21:48

te dwa klawisze jakos tak sie bledziej podswietlaja sa nie do zmienienia ani usuniecia jakie pliki za nie odpowiadaja ? jak tego nie ogarne to zaraz laduje stary sofcik R1GA030... i jakies ciekawe IC...najdziwniejsze ze w poprzednich fonach bylo ok <_< pojawia sie komunikat
'' ten skrot jest wstepnie zdefiniowany i nie podlega edycji''

Edited by faflak, 10 November 2011 - 22:25.

  • 0

#6 OFFLINE   phillix

phillix

    Knight of Sony Majesty

  • User
  • 2012 posts
    • Time Online: 59d 11h 6m
  • Country | Страна | Kraj:
  • City | Город | Miasto:
    zDolny Śląsk
  • Phone | Телефон | Telefon:
    Xperia Neo V / Quadra 7 Ultra Slim
  • Android:4.1.2
  • Operator | Oператор:
    Plus

Posted 11 November 2011 - 10:52

A po co Ci soft operatora? Zobacz na dział W995 na moją galerię. Tam są ciekawe pliki, które mozesz dograć do najnowszego softa. Tamtego usuń :)
  • 0
Posted Image

#7 OFFLINE   faflak

faflak

    Moderator

  • Moderator
  • 1027 posts
    • Time Online: 81d 10h 9m
  • GG:
  • Country | Страна | Kraj:
  • City | Город | Miasto:
    milicz
  • Phone | Телефон | Telefon:
    SE ;)
  • Operator | Oператор:
    Orange

Posted 15 November 2011 - 16:47

mam czysty sofcik :) tylko ze starszy :( rozpakuje sobie soft z vodafona i bede mial to co mi sie podoba
Temat do zamkniecia Dzieki wszystkim:)
  • 0

#8 OFFLINE   Jurij

Jurij

    Emperror of Sony Kingdom

  • Administrator
  • 11898 posts
    • Time Online: 551d 7h 19m
  • Chat with me
  • GG:
  • Country | Страна | Kraj:
  • Operator | Oператор:
    Orange

Posted 15 November 2011 - 17:14

Problem został rozwiązany, a temat zamknięty. W razie innych problemów, proszę założyć nowy temat. Wszelkie reklamacje/uwagi /opinie/sugestie proszę zgłaszać do Redakcji SonyEricsson-World.com poprzez PW.
  • 0
Serwis Sony Ericsson Online | Online Sony Ericsson Service | Ремонт Sony Ericsson Oнлайн

Xperia.jpg

Więcej informacji, Cennik | More information, Price list GG: 1793684 Skype: gen.jurij

Other services: LG, HTC, Samsung, Alcatel, Blackberry, Huawei, ZTE, Motorola, Sharp unlock and more...


0 user(s) are reading this topic